Zaira

Zaira

Posted on 26th april 2013 in Blog

Er is weer een nieuw prachtig werk te koop op http://www.StreetArt.nl, dit keer van de kunstenares Zaira die actief is in de straten van Amsterdam. Dit is een handgemaakt werk in een kleine oplage van slechts 5 stuks en kost 95 euro.

Zaira is geboren in 1983 in Zwitserland. Nadat zij een aantal jaar werkzaam was aan verschillende projecten in Zwitserland is zij samen met Bustart naar Amsterdam verhuist. Amsterdam heeft haar hart veroverd sinds begin 2011.
Sinds zij hier is, is zij erg actief met het maken van prachtige kunstwerken op straat. Eén van de straten waar je haar werk bijna maandelijks op ziet poppen is de Spuistraat.

Zaira gebruikt het liefst heldere kleuren in haar werk, waardoor het zeer aangenaam wordt om langs haar werk te wandelen.
Zij gebruikt vele verschillende mediums zoals acryl, stencils, spuitbussen, olieverf en gips. Eigenlijk is er geen enkel medium dat zij niet gebruikt.
Wanneer zij aan de slag gaat met stencils gebruikt zij vele lagen. Hierdoor krijgt het werk een mooie diepte, net als dat zij binnen dit werk voor StreetArt.nl heeft gedaan waarin zij 7 lagen stencils heeft gebruikt op 300mg papier.

Zaira