Kings of colors festival

Kings of Colors festival

Posted on 8th mei 2013 in Blog

Kings of Colors Festival 2013 – De straat als Podium

Op 8 en 9 juni a.s. zal in s’-Hertogenbosch de eerste editie van het gratis Kings of Colors Festival worden gehouden. Het festival terrein, de Hall of Fame in ’s-Hertogenbosch aan de Paardskerkhofweg, ligt direct achter het centraal station.

In twee dagen tijd zal een groot, zwart en saai oppervlak omgetoverd worden tot een adembenemend, kleurrijk kunstwerk door ca. 50 nationale en internationale graffiti kunstenaars, die de volledige artistieke vrijheid hebben. Onder begeleiding kunnen kinderen in een eigen “kidsarea” een graffiti kunstwerk maken.

In samenwerking met het World Skate Center uit ’s-Hertogenbosch en Etnies, zal op een deel van het festivalterrein een skatepark worden ingericht met een streetgedeelte vol obstakels en een mini-ramp. Een uitdaging voor skaters van ieder niveau. Ook hier is een “kidsarea” waar kinderen actief deel kunnen nemen aan het event.

Voor muziek op Kings of Colors zorgen verschillende nationale DJ’s, met ieder hun
eigen stijl, zoals hiphop, r’nb, soul, funk, disco, drum’nbass, dubstep, electro, techno
en deephouse.

Voedsel is kunst volgens Kings of Colors. Maraboe Productions zorgt voor vier gekke, bijzondere en kleurrijke mobiele cateraars. Eerlijk, biologisch en gezond eten met als toetje ambachtelijk bereid schepijs. Met veel liefde leveren deze cateraars bijzonder
lekker en kwalitatief eten. Laat je verrassen door de kwaliteit, gezelligheid, vrolijkheid en al het lekkers en moois. Bierbrouwer Bavaria verzorgd samen met de Graven van Leuven uit ’s-Hertogenbosch voor de nodige dorstlessers.

Kings of Colors combineert graffiti, muziek, skateboarding and tattookunst met lekker eten, drinken en goede muziek. Wij willen met dit gratis evenement onze passie voor met name graffiti delen en iedereen de creatieve, vrolijke en energieke vibe laten ervaren.
Stel je voor: chillen met vrienden, familie en kids. Genieten van heerlijk eten en drinken, goede muziek en graffiti-art die gemaakt word waar je bij staat!

Bezoek voor meer informatie de website: http://www.kingsofcolors.com

Kings of Colors teaser: http://youtu.be/oCORA0LwULo

Kings of Colors