Street-art | Blog & Online Gallery

TESTT StreetArt.nl op de AAF

Posted on 24th October 2014 in Blog

Volgende week start de Affordable Art Fair in Amsterdam weer, betaalbare kunst in alle vormen! StreetArt.nl is uitgenodigd om deel te nemen aan de “Lab Project Space” en je kan Johra Kornegoor alles vragen over het verzamelen van street art. Johra zal aanwezig zijn op 31 oktober om 16:00. Meer info op: http://affordableartfair.com/amsterdam/op-de-beurs/lab-project-space/

De Affordable Art Fair vind plaats op 30 okt t/m 2 nov 2014, in de Kromhouthal in Amsterdam
Meer info over dit evenement op: http://affordableartfair.com/amsterdam/

AAF-final

TESTT Amsterdam DNA: Street Art flyer

Posted on 17th October 2014 in Blog

Hierbij meer info over de street art expo in het Amsterdam Museum tijdens Museumnacht.

Waar: Amsterdam Museum
Wanneer: 1 november tijdens MuseumNacht
Tijd: 19:00 – 02:00
Gecureerd door StreetArt.nl & N8.nl

flyer-amsterdammuseum-museumnacht

En een link naar de PDF: http://www.streetart.nl/flyer/flyer-amsterdammuseum-museumnacht.pdf

TESTT Nils Westergard

Posted on 13th October 2014 in Blog

Nils Westergard was in Europa en heeft voor StreetArt.nl een uniek werk gemaakt in een oplage van 10 stuks. Allemaal handgesneden/geschilderd en 10 lagen stencils! Genummerd en gesigneerd voor slechts 125 EUR per stuk. As woensdag 15 oktober om 21:00 te koop op http://www.StreetArt.nl en zoals altijd: Wees er snel bij als je dit werk boven je bank wilt hangen, want vaak zijn de werken razendsnel verkocht.

nils-westergard-main

nils-westergard-athena-wall

nils-westergard-athena-amsterdam

comments: Closed tags:

TESTT Amsterdam DNA Street Art

Posted on 10th October 2014 in Blog

street art museum amsterdam

STREET ART EXPO! Binnenkort een geweldige street art tentoonstelling “Amsterdam DNA Street art” in de binnentuin van het Amsterdam Museum tijdens de Museumnacht (1 november, 19:00 – 02:00). Mede mogelijk gemaakt door AmsterdamMuseum.nl, N8.nl en StreetArt.nl

Installaties van: Bustart & Zaira (MSC crew), Laser3.14, Max Zorn, Skount, Super-A, TelmoMiel. Schilderijen van: Faile, C215 en Hugo Kaagman.

In het Auditorium een street art lezing door Peter-Ernst Coolen van de NAME Gallery in Amsterdam.

Last but not least: Street Art tours in Amsterdam-West.

Meer info op http://amsterdammuseum.nl/programma-museumnacht

Flyer: http://www.streetart.nl/flyer/flyer-amsterdammuseum-museumnacht.pdf

TESTT Dzia “Golden Fox” print

Posted on 16th September 2014 in Blog

Morgen om exact 21:00 weer een nieuwe verkoop op http://www.StreetArt.nl van de Belgische streetartist Dzia. Slechts 10 stuks, allemaal uniek door de stencil achtergrond en gesigneerd en genummerd. Dit is een groot werk van 70cm x 100cm!

dzia-main

dzia-detail-fox

dzia-detail-forest

dzia-signature

comments: Closed tags:

TESTT Heerlen Murals 2014

Posted on 8th September 2014 in Blog

Afgelopen weekend hebben wij een bezoek gebracht aan street art paradijs Heerlen. Curator Raenys Martis en zijn crew hebben de zeer lovende kunstenaars Case, Cyrcle, Finok, Hendrik ecb Beikirch, Inti en Stohead naar Nederland gehaald om met Street Art kunst en kleur te brengen naar de stad Heerlen.

Het bezoek was een unieke beleving. De murals die dit jaar zijn gemaakt zijn wederom verbluffend. Met een programmaboekje in de hand kan de bezoeker de stad Heerlen doorwandelen en zowel de nieuwe murals, als de murals van 2013 bezichtigen die er overigens nog zeer goed bijstaan.

In het centrum en de buitenwijken stralen de kunstwerken als pareltjes in het straatbeeld.

Het metershoge iconische karakter Kusillo, van de Chilleense kunstenaar Inti, verbeeldt Inti’s visie met religieuze en culturele symbolen. Het PopArt karakter in het werk van Cyrcle verrijkt het straatbeeld met felle kleuren. Het humoristische element in het werk van Finok zorgt voor een interpretatieve functie in het werk waardoor de toeschouwer een eigen invulling aan het werk kan geven. Stohead’s passie om urban calligrafie te combineren met hedendaagse abstractie levert een gebalanceerd beeld op in een kleurenspel van zwart met wit. En de in eengesloten handen van Case houden een gifgroene slang vast wiens gif niet langer meer van hem is.

Inti
inti-heerlen

Cyrcle
cyrcle-heerlen

Finok
finok-heerlen

Stohead
stohead-heerlen

Case
case-heerlen

De intense kleurrijke werken verrijken de buurten, maar ook de bewoners. Vol trots vertellen omwoners over de kunstwerken die de afgelopen twee jaar in de stad Heerlen zijn gecreeerd. Zo vertelde een aardig stel ons dat er buiten de stad het een na grootste werk van Europa was gecreerd door Hendrik ecb Beikirch. Ecb staat bekend om zijn poetische zwart- wit portretten die mensen uit de directe omgeving verbeelden. Van deze dertien verdiepingen tellende flat straalt de realistische intensiteit van het werk direct uit op de toeschouwer.

ECB
ecb-heerlen

Naast de werken in het straatbeeld was er ook de zeer mooie groepsexpositie ‘Hypergraffiti’ te bezichtigen. In een zeer lichte en fijne ruimte, dat vroeger dienst deed als de stadsgallerij van Heerlen, was het werk van de Street Art kunstenaars nu te zien op doek. In deze vertaalslag komt wederom de kracht van het werk naar voren. Ook waren er schetsen van de murals te zien. Waardoor de bezoeker goed inzicht krijgt in de werkwijze van de kunstenaars. Kunstenaars die in 2013 murals hadden gemaakt deden ook mee aan deze expositie. Bij de entree hingen drie verbluffend mooie samenwerkingsschilderijen van super-A, Rutger Termohlen en Remco Koopmans. Tevens was er werk te zien van andere belangrijke spelers in de graffiti en Street Art scene zoals Keith Haring, Eelco van den Berg, Delta, Does en Alex Becherer. Deze expositie toonde veel respect voor de kunstenaars en bood hun een plek in een museale setting die zij allen zeer verdienen.

gallery-heerlen

HRLN Murals 2014 was een bijzondere ervaring die wij niet hadden willen missen. Mede door de zeer gezellige en aardige organisatie en inwoners voelen wij ons zeer welkom en wij kijken dan ook erg uit naar wat komen gaat in 2015!

Heerlen Murals website: http://www.HeerlenMurals.com

comments: Closed tags: ,

TESTT Mr Thoms “Like a Vision”

Posted on 11th August 2014 in Blog

Mister Thoms uit Italie heeft onlangs een prachtige muur gemaakt “Like a Vision” en heeft extreem veel aandacht gekregen in de media. StreetArt.nl verkoopt as woensdag 10 exclusieve prints speciaal gemaakt voor StreetArt.nl. Allen hand bewerkt, genummerd en gesigneerd. Mister Thoms Likes it! :)

SAMSUNG CSC

likeavision

comments: Closed tags:

TESTT “Nothing to Lose” aftersale!

Posted on 22nd July 2014 in Blog

Eind juni was er een geweldige expo in ‘de Slang’ in Amsterdam (spuistraat). Dit was georganiseerd door de Multi Syndicate Crew. Op www.StreetArt.nl vind morgen om exact 21:00 de aftersale van deze expo plaatst met vele werken van oa: Bustart, Zaira, Karma83, Skatin, Sket185, Lastplak, Bunny Brigade, DUS, DHM, Carl Kenz. Allemaal originele werken van klein tot mega groot! Wees er snel bij als je interesse hebt in een uniek kunstwerk, want op = op.

deslang

nothingtolose1

comments: Closed tags: , , ,

TESTT Myth & Muse een hommage aan Frida Kahlo

Posted on 9th July 2014 in Blog

As zaterdag 12 juli om 17:00 in Loods 6 te Amsterdam een hommage aan Frida Kahlo. Met werken van oa: Otto Schade, Bustart & Zaira, BunnyBrigade, Skount, OttoGraph, The London Police, Max Zorn en vele andere.

FridaKahlo

comments: Closed tags:

TESTT Lush Sux modeltreinen

Posted on 1st July 2014 in Blog

Lush Sux komt naar Amsterdam maar heeft alvast wat treinstellen voor ons onder handen genomen :) Morgen om exact 21:00 te koop op www.StreetArt.nl, 10 stuks, handbeschilderd en gesigneerd op de doos. Lush, you love him or you hate him!

lush-all-3

lush-train-full-side

comments: Closed tags: ,